Velkommen til Elias Smiths Plass

Finn min boligMeld interesse

Velkommen til Elias Smiths Plass

Finn min boligMeld interesse

Visning

Visninger:
Ta kontakt med megler
for privatvisning på byggeplass

Elias Smiths Vei 18, 3.etg i det gule huset.

Kontakt megler

Elias Smiths Plass

Elias Smiths plass byr på et hav av muligheter, eller muligheter ved havet om du vil. Vil du nyte frokosten på din private balkong, eller tar du heisen ned til torget for å få den servert? Vil du rusle deg en tur langs Sandvikselva, eller svippe bort til et av startpunktene for Vestmarkas mange turløyper? Mulighetene er dine og valget er ditt.

Til boligvelgeren

En heistur unna

En moderne livsstil handler om å omringe seg med det man trenger og liker. Torget på bakkeplan vil fungere som en naturlig forlengelse av din leilighet. Om du en dag kunne tenke deg å få morgenkaffen servert fremfor å lage den selv, kan du bare ta heisen ned på bakkeplan. Om du tar den med opp igjen, videre ut i nærmiljøet eller bretter ut avisen, får være opp til deg.

Les om prosjektet

Grønt & blått

Med fortryllende norsk skog på den ene siden, og havets mystikk på den andre, kombinerer byen noe av det flotteste vårt land kan by på. Her trenger du ikke å velge, du kan bytte akkurat når det måtte passe deg. Turen ut i nærmiljøet er kort, for her finnes gangveier i alle retninger. Følger du vannets vei leder gangveien deg til havet, havna og stranden.

Se galleriet

Finn leiligheten som passer deg best i boligvelgeren

Lær deg alt om Norrøna Boligpark

Finn ut hvordan det ser ut i Norrøna Boligpark

Oversiktskart