Velkommen til Elias Smiths Plass

Elias Smiths plass byr på et hav av muligheter, eller muligheter ved havet om du vil. Vil du nyte frokosten på din private balkong, eller tar du heisen ned til torget for å få den servert? Vil du rusle deg en tur langs Sandvikselva, eller svippe bort til et av startpunktene for Vestmarkas mange turløyper? Mulighetene er dine og valget er ditt. Mulighet for en enkel og tilrettelagt hverdag og et akkurat passe urbant liv, midt i Sandvika sentrum.

Les mer

Sentralt plassert i Elias Smiths vei bygges nå 131 leiligheter fordelt på tre ulike bygninger, tårnet og de to lamellene. Bygningenes plassering danner et naturlig torg som vil bugne av servicetilbud og fasiliteter. Fra boligen din kan du ta heisen ned på torget, som blir en levende og sprudlende åre for alle beboerne og nærmiljøet. I tillegg vil du bo rett ved knutepunktet som binder Sandvika sammen med sine omgivelser. Med eller uten bil kan du på et øyeblikk flytte deg hvor du vil og togstasjonen ligger bare 4-5 minutter fra leilighetene. Herfra tar toget deg til Oslo på under et kvarter.

Omkranset av en herlig miks av urbane og naturskjønne omgivelser har dette prosjektet noe for enhver smak. Du befinner deg et par små minutter unna sentrumsshopping og alt du kan komme på av servicetilbud. Det beste av alt er at det er like lett å smette ut i naturen, med elven, skog, fjord og parker like utenfor dørstokken.

Gå til boligvelgeren

Sandvika – Byen i Bærum

For oss handler et boligprosjekt om menneskene som skal bo, leve og skape en fremtid i hjemmene vi bygger. Vår visjon er at du skal få det fantastisk, og det gjenspeiler alltid våre boliger og deres beliggenhet. Dette prosjektet er intet unntak. Boligene er plassert midt i selve bykjernen og vil være omkranset av tilbud som sykehus, skole, kino og teater. Sandvika Storsenter er Norges tredje største kjøpesenter, og ligger kun et par minutter unna.

Det legges til rette for både enkle hverdagsrutiner og spontane, inspirerende opplevelser like i nærheten. Elias Smiths plass er det beste beviset på at Sandvika er byen i Bærum hvor du kan oppsøke energien rundt et innbydende og levende torg når du ønsker det. Det er dette vi mener er fremtidsrettede boliger. Praktiske løsninger og moderne design for en sosial og aktiv livsstil – med eller uten barn.

Sandvika står i disse dager ovenfor en spennende revitalisering. Stadig nye byområder omkranser den gamle bykjernen, og i det gamle bysentrumsområdet i Sandvika øst er det i ferd med å skje en betydelig forvandling. Et samlet nettverk av nye bygninger, veier og grøntarealer vil gi en helhetlig og integrert by til glede for gamle og nye innbyggere.

Klikk på bildet for å forstørre

Grønt og blått på alle kanter

Med fortryllende norsk skog på den ene siden, og havets mystikk på den andre, kombinerer byen noe av det flotteste vårt land kan by på. Her trenger du ikke å velge, du kan bytte akkurat når det måtte passe deg. Turen ut i nærmiljøet er kort, for her finnes gangveier i alle retninger.

Når turskoene kan bytes med skikan man ta turen til Kirkerudbakken som ligger bare en fem minutters biltur unna. Asker og Bærums største alpinanlegg byr på bakker på alle ferdighetsnivåer.

Les mer

Den vakre Sandvikselva som bukter seg forbi tomten danner så flotte motiver at den i 1895 lokket selveste impresjonist-mesteren Claude Monet ned til elvebredden. Hans raske pensel og stemningsfulle gjenfortellinger av omgivelsene resulterte blant annet i “Løkke bro” som henger på Nasjonalgalleriet den dag i dag. Oppover langs elva blir du tatt med til flotte grøntarealer med parker og benker til avkobling og refleksjon.

Følger du vannets vei leder gangveien deg til havet, havna og stranden. Den flotte strandlinjen på Kadettangen har nylig blitt renovert. Den nye strandpromenaden vil bli et livlig og lekent tilskudd i sommermånedene – både for barn og voksne. Skulle du ha lyst på en lengre tur kan du fortsette videre over broen til Kalvøya. Her finnes avskjermede og koselige badeplasser for de hemmelighetsfulle, og høye hoppeberg for de dristige.

Fra kapsel-maskin til barista med heisen

En moderne livsstil handler om å omringe seg med det man trenger og liker. Torget på bakkeplan vil fungere som en naturlig forlengelse av din leilighet. Om du en dag kunne tenke deg å få morgenkaffen servert fremfor å lage den selv, kan du bare ta heisen ned på bakkeplan. Om du tar den med opp igjen, videre ut i nærmiljøet eller bretter ut avisen, får være opp til deg.

Arealet rundt bebyggelsen og torget vil bli tilrettelagt for lek og utvikling for de små, og rolige stunder for alle andre. På baksiden av bebyggelsen blir det utarbeidet et flott grøntareal. I den solrike parken kan du nyte sene sommerkvelder før du flytter deg opp på balkongen eller takterrassen.

Ikke bare fire vegger

Vi tror på de gode følelsene. Et nytt hjem skal vekke tankene dine, få deg til å legge nye planer og skape drømmer for fremtiden. Det skal skape positive følelser. På Elias Smiths plass finnes det boliger for de fleste.

Boligene kommer i mange ulike størrelser, men felles for dem alle er at legger til rette for enkel flyt i hverdagen uavhengig av hvilken livsfase du befinner deg i. De fremste kjennetegnene til de moderne leilighetene er lys og luft. Gjennomgående leiligheter og smarte planløsninger sørger for en åpen følelse på alle kanter. Samtlige enheter får balkong eller privat takterrasse. Her kan du hygge deg med gamle kjente eller få nye. Alle leilighetene får vannbåren varme i gulvene og balansert ventilasjon.

Som en motsetning til bakkeplanets urbane puls, skaper hjemmet ditt en avslappende atmosfære der du kan senke skuldrene. Uansett om du er med eller uten barn, om de er store eller små, er Elias Smiths plass en arena for hygge, utvikling, lek og opplevelser.

Se flere bilder i galleriet

Studio

Studioleilighetene har effektive planløsninger som legger til rette for nyetablerte par og enslige. En overliggende mesanin i bakkant av leiligheten forlenges av en åpen stue- kjøkkenløsning. Luftig og god takhøyde på hele 4,6 meter, kombinert med store glassflater skaper dybde med rikelig dagslys til oppholdsrom. I tillegg har alle studioleilighetene egen markterrasse.

2-roms

2-roms leilighetene varierer i størrelse. De minste er effektive og intime, mens de store versjonene skaper en mer romslig følelse. Uansett hvilken størrelse som måtte passe for deg, forlenges stuen av en deilig balkong som slipper lyset inn og åpner leiligheten mot omgivelsene.

3-roms

Også blant 3-roms leilighetene er det variasjonen på størrelse. Her får du to soverom og deilig åpent gulvareal i stuen med direkte utgang til balkongen eller takterrassen. Planløsningene varierer også, men alle har smarte detaljer og fleksible løsninger. Her kan du trygt etablere deg med din lille familie.

4-roms

Våre romslige 4-roms leiligheter blir åpne og luftige. Planløsningene legger til rette for at både familier og voksne par skal kunne etablere seg i en ny hverdag. Med en fleksibel planløsning kan for eksempel soverom gjøres om til kontor. De private balkongene i disse gjennomgående leilighetene gir også muligheten til å ta inn stemningen fra nærmiljøet.